Fırat Kalkınma Ajansı 2016 İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı

Bu yazıyı paylaş
X It! LinkedIn Facebook
Fırat Kalkınma Ajansı 2016 İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli Başvuru İçin Son Tarih: 04.03.2016 Destek Miktarı: Azami tutar: 400.000 TL - Asgari tutar: 100.000 TL hibedir. Destek Oranı: Proje bütçesinin en fazla %50’si oranında destek sağlanmaktadır.

PROGRAMIN AMACI

Programın amacı, TRB1 bölgesin mal ve hizmet üretiminde ekonomik değer artışı sağlayacak belirlenmiş alanlarda işletme niteliklerinin iyileştirilmesidir.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Başvuru sahipleri aşağıda belirtilen koşulların tümüne uymalıdır:

  • KOBİ olması (Yıllık 250 kişiden az çalışan istihdam eden ve yıllık mali bilançosu ve satışları ayrı ayrı 40.000.000 (kırk milyon) TL'yi aşmayan işletmeler)
  • Başvuru tarihi itibariyle Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine kayıtlı gerçek ya da tüzel kişiliğe sahip işletme olma zorunluluğu vardır.
  • Başvuru sahibi KOBİ’ler sözleşme tarihi itibariyle Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerinin birinde kurulu ve Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine kayıtlı merkezlerinin ya da yasal şubelerinin olması gerekmektedir.

Malatya - Elazığ İlleri için öncelikli alanlar

(Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi İlçeleri ile Elazığ Merkez İlçesinden için Zorunlu Alanlar olup diğer ilçeler için zorunlu değildir.)

  • Makine ve Ekipman İmalatı
  • Plastik Sanayi
  • Kimya Sanayi
  • Ambalaj Malzemeleri İmalatı
  • Tıbbi Malzeme ve Medikal Ürünlerin imalatı
  • Yapı Malzemeleri, Gıda ve Tekstil-Konfeksiyon sektörlerinde ürün çeşitlendirme ve yeni ürün geliştirme

Bingöl ve Tunceli illeri için ise aşağıda sıralanan alanlar öncelikli olup, diğer alanlarda yapılan proje başvuruları da kabul edilecektir.

Bingöl-Tunceli İlleri için öncelikli alanlar

  • Tekstil-konfeksiyon
  • OSB ve KSS’lerde yapılacak imalat sanayi projeleri
ücretsiz üye olun

2693 kere okundu

Boğaziçi Proje ve Danışmanlık, KOBİ'lerin , Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Yerel Yönetimlerin Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, TÜBİTAK, Kalkınma Ajansları ve diğer ulusal veya uluslararası kuruluşların sağladığı fonlara ulaşması noktasında araştırma, danışmanlık ve projelendirme hizmeti vermektedir.

Boğaziçi Proje ve Danışmanlık sürekli olarak hibe destekleri için açılan teklif çağrılarını takip ederek, KOBİ'leri, STK'ları ve Yerel Yönetimleri bu fonlar hakkında bilgilendirir, fonlardan yararlanmak isteyen kuruluşlar için şartnamelere uygun projelendirme çalışmaları yaparak başvuru süreçlerini yerine getirir. İşletmemiz Onaylanan Projelerin sürdürülebilirliği noktasında da danışmanlık hizmeti vererek, projelerin yürütülmesi için çalışmalarına devam eder.

KOBİTEK - KOBİLERİN İŞ PORTALI

© 2001-2024

KOBITEK.COM, bir TEKNOART Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi projesidir.

2001 yılından beri KOBİlere ücretsiz bilgi kaynağı olma hedefi ile, alanında uzman yazarlar tarafından sunulan özgün bir iceriğe sahiptir.

Tüm yazıların telif hakları KOBITEK.COM'a aittir. Alıntı yapılabilir, referans verilebilir, ancak yazarın kişisel bloğu dışında başka yerde yayınlanamaz